Сватби

Сватби

Уважаеми младоженци,
приемете моите най-искрени поздравления за предстоящата ви сватба.

От нас очаквайте професионално отношение и качествена сватбена фотография и видео заснемане!
Ние имаме идеи и художествено мислене, дългогодишен опит и работим с най-съвременна, професионална фото и видео техника.

Клиентите за нас
Разгледайте отзиви от наши клиенти

 

ПОРТФОЛИО

НачалотоРитуалифотосесиипарти

 


ОФЕРТИ

 

1. Сватбена фотография  

Включва качествено и пълно фото заснемане на сватбения ден от професионален фотограф (+ опция за асистент). Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант.

 • Качествена сватбена фотография.
 • Неограничен брой снимки.
 • Индивидуална софтуерна обработка на всички снимки.
 • Всички снимки готови за печат във вид на файл, записани на DVD или на стилна метална флашка във формата на сърце с инкрустирани камъни.
 • Сватбен дизайн на DVD дисковете и обложката.
 • Снимки на хартия размер 20/30 см.
 • Флаш сайт галерия с подбрани фотографии (опция по желание).

Цената варира в диапазона 500 – 1200 лв. и зависи от датата, времетраенето, присъствието на асистент, втори фотограф, мястото, броя гости и т.н.
Моля не се колебайте да поискате оферта: foto@studiomo.bg или 0876 400 460

Допълнителни услуги (не пропускайте да се възползвате)

Пакети +

Пакет +100 ви дава възможност на специална цена от 100 лв. да изберете между:
–  фотокнига 20/20 см. с 30 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 20/20 см. с 12 страници + 200 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 12 страници + 50 снимки 10/15 см.

Пакет +150 ви дава възможност на специална цена от 150 лв. да изберете между:
–  фотокнига 20/20 см. с 30 страници + 250 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 20 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 12 страници + 200 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/20 см. с 30 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  две фотокниги 20/20 см. с 20 страници + 150 снимки 10/15 см.
–  три фотокниги 20/20 см. с 20 страници + 50 снимки 10/15 см.

Пакет +200 ви дава възможност на специална цена от 200 лв. да изберете между:
–  две фотокниги 20/20 см. с 20 страници + фотокнига 30/30 см. и 20 страници
–  фотокнига 30/20 см. с 40 страници + 200 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 20 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 12 страници + 200 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 40 страници


Разгледайте още:

 • Луксозна сватбена фотокнига.
 • Сватбени фото покани
 • Копиране на снимки
 • Снимки от сватбения ви ден, като подарък за вашите гости.
  Това е снимка /ки/ от сватбената фотосесия, която младоженците подаряват на гостите. Обикновено по времето, когато приемат поздрави и подаръци. Върху снимката, с подходящ шрифт може да е написано някакво послание, имената на булката и младоженеца, датата на сватбата или друго.
 • Предсватбена фотосесия в нашето фотостудио.
 • След сватбена фотосесия в студио или на открито.

 

2. Комбиниран фото и видео пакет

Екип сватбен фотограф и видеооператор (+ опция за асистент)

Сватбена фотография + пълно видеозаснемане на сватбения ден.
Видео филма обработен и монтиран, видео клип с подбрана от вас музика.

Video HD – видео с резолюция HD (1920х1080), формат MP4, 16:9

 • Втора камера GoPro 3 Black edition
 • Видео филма FULL HD 1920х1080 PAL 16:9 с времетраене до 180 мин.
 • Второ копие на филма в MP4 формат
 • Сватбен дизайн на  дисковете и обложката
 • Клип трейлър с най-важните моменти от сватбата
 • Клип от фотосесията
 • Клип с комични моменти (опция)
 • Продължителност до 11 часа или до последния ритуал в ресторанта.

Цената варира в диапазона 1500 – 2200 лв. и зависи от датата, времетраенето, присъствието на асистент, мястото, броя гости и т.н.
Моля не се колебайте да поискате оферта: foto@studiomo.bg

 


 

Неангажираща среща
Възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща с нас. Фотограф с опит може да бъде безценен съветник за много и различни детайли от сватбения ден. Малко хора си дават сметка, че фотографа е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси.
И най-важното, това което вероятно търсите на първо място е качествена фотография от целия сватбен ден, затова разгледайте снимки от цели сватби.


Често задавани въпроси за сватбено фото / видео заснемане

Свържете се с нас и заповядайте на среща в нашето фотостудио.  С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговорим на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро в размер на 20% от крайната стойност на услугата.
Стремежа ми е ненатрапчиво да уловя настроението и емоциите на сватбения ден. В същото време да вдъхвам спокойствие и сигурност на младоженците (особено на булката :)), все пак съм пред очите им през голяма част от времето.
Относно снимките, предпочитам класическия елегантен сватбен стил, а именно снимки в естествени пози и характерни за сватба ситуации, като снимките в портфолиото ми, които вероятно вече сте разгледали. Разбира се винаги се съобразявам с желанията на младоженците.
Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел, ако се налага нощувка. За района на В. Търново нощувка не се налага.
Много често снимаме и в Балчик, Добрич, Шумен, Търговище, В. Търново и Несебър.
Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл, скайп.
Когато времето е лошо и особено за зимни сватби, предлагаме на нашите клиенти да направим сватбената фотосесия в нашето фотостудио. Това е идеален вариант и все по-често се избира и от клиенти със сватби през летния сезон от една страна заради жегата, от друга заради липсата на време и подходяща локация.
Да, разполагам с втори фотоапарат, както и набор от професионални обективи, светкавици и аксесоари.
Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта на екипа е наша грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички наши оферти.
Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено над 800 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл, записани на DVD или флашка в тяхната максимална резолюция, от които можете да копирате снимки във всяко  фото копирно студио.
Част от снимките ще получите до 6-7 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което изисква доста време. Обикновено всички снимки и видео филма са готови в рамките на 4-8 седмици. За експресна обработка (до 14 работни дни) на заснетия материал се доплащат +30%.
Разбира се, това е много важно за избора на сватбен фотограф, можете да разгледате снимки от цели сватби в категория „Сватби“ на нашето портфолио. Ние предлагаме възможно най-високо качество фотография без значение от средата и обстоятелствата по време на снимките.
Не. Поемаме само по една сватба на ден. Понякога според изискванията на клиентите, снимаме двама фотографи (или с асистент), като винаги основния фотограф съм аз.
В семпъл и елегантен стил. До сега не съм снимал сватба, облечен с тениска. Разбира се, ако имате специални изисквания ще се съобразя с тях.
Да, имаме готови договори, които сключваме с нашите клиенти.  Фирмата ни е с предмет на дейност сватбена и рекламна фотография и видео заснемане.
„Студио МО“ ЕООД, град Варна, ЕИК: 201466704

Накрая нещо лично …

Казвам се Христо, здравейте :)
Имам прекрасна съпруга и две деца. Липсва ни само куче, засега (ама тихо да не чуе жена ми). Завършил съм икономика и макар да работих по специалността си, не успях да се съпротивлявам дълго на порива да снимам повече и повече.
Фотографията е моето основно занимание (това е единствената ми работа) от много години. Освен сватбена фотография, снимам за различни онлайн магазини, снимам интериорна фотография, 360 градусови панорами и др.
Като сватбен фотограф, моята цел е ненатрапчиво да уловя настроението и емоциите на сватбения ден и да го запазя по неповторим начин в снимки с художествена стойност, защото това е Вашия ден и той е една МАГИЯ!
Сватбената фотография, обединява няколко фотографски стила. Майсторството е в сватбените снимки да се съчетаят портрет, репортаж, детайли и чувства.

Категории: Избрано