Сватби

Сватби

Уважаеми младоженци,
приемете нашите най-искрени поздравления за предстоящата ви сватба.

От нас очаквайте професионално отношение, качествена сватбена фотография и видео заснемане и ясни, публично представени оферти с цени!
Ние имаме идеи и художествено мислене, дългогодишен опит и работим с най-съвременна, професионална фото и видео техника.

 

ПОРТФОЛИО

НачалотоРитуалифотосесиипарти

 


ОФЕРТИ

 

1. Сватбена фотография  

Оферти и цени

Пакет „Classic“ включва качествено и пълно фото заснемане на сватбения ден от професионален фотограф. Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант. Продължителност до 11 часа или до последния ритуал в ресторанта.

Цена пакет „Classic“: 700 лв. 800 лв.

Пакет „Light“ включва качествено фото заснемане от професионален фотограф. Снимки от гражданския или църковния ритуал, снимки на младоженците и гостите и професионална фотосесия. Продължителност до 3 часа.

Цена пакет „Light“: 400 лв.

Пакет „Medium“ включва качествено и пълно фото заснемане на сватбения ден от професионален фотограф. Снимки от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и ресторант. Продължителност до 8 часа.

Цена пакет „Medium“: 600 лв. 

Пакет „Gold“ включва качествено и пълно фото заснемане на сватбения ден. Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и ресторант. Продължителност до 11 часа или до последния ритуал в ресторанта.
Екип: фотограф + втори фотограф / асистент

Цена пакет „Gold“: 1000 лв. 1200 лв.Цената за всички сватбени фото пакети включва:

 • Качествена сватбена фотография.
 • Неограничен брой снимки.
 • Индивидуална софтуерна обработка на всички снимки.
 • Всички снимки готови за печат във вид на файл, записани на DVD или на стилна метална флашка във формата на сърце с инкрустирани камъни.
 • Сватбен дизайн на DVD дисковете и обложката.
 • Снимка на хартия размер 20/30 см.
 • Флаш сайт галерия с подбрани фотографии (опция по желание).

Допълнителни услуги  (включват се пожелание)

Пакети +

Пакет +100 ви дава възможност на специална цена от 100 лв. да изберете между:
–  фотокнига 20/20 см. с 30 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 20/20 см. с 12 страници + 200 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 12 страници + 60 снимки 10/15 см.
–  две фотокниги 20/20 см. с 20 страници + 30 снимки 10/15 см.

Пакет +150 ви дава възможност на специална цена от 150 лв. да изберете между:
–  фотокнига 20/20 см. с 30 страници + 250 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 20 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 12 страници + 220 снимки 10/15 см.
–  две фотокниги 20/20 см. с 20 страници + 160 снимки 10/15 см.
–  три фотокниги 20/20 см. с 20 страници + 50 снимки 10/15 см.

Пакет +200 ви дава възможност на специална цена от 200 лв. да изберете между:
–  две фотокниги 20/20 см. с 20 страници + фотокнига 30/30 см. и 20 страници
–  фотокнига 30/30 см. с 20 страници + 100 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 12 страници + 220 снимки 10/15 см.
–  фотокнига 30/30 см. с 40 страници


Разгледайте още:

 • Луксозна сватбена фотокнига.
 • Сватбени фото покани
 • Копиране на снимки
 • Снимки от сватбения ви ден, като подарък за вашите гости.
  Това е снимка /ки/ от сватбената фотосесия, която младоженците подаряват на гостите. Обикновено по времето, когато приемат поздрави и подаръци. Върху снимката, с подходящ шрифт може да е написано някакво послание, имената на булката и младоженеца, датата на сватбата или друго. Цена размер 13/18 см. до 50 снимки 2,50 лв./бр. над 50 снимки 2,00 лв.
 • Предсватбена фотосесия в нашето фотостудио.
 • След сватбена фотосесия в студио или на открито.

 

2. Комбиниран фото и видео пакет

Екип сватбен фотограф и видеооператор

Сватбена фотография (пакет „Classic“) + пълно видеозаснемане на сватбения ден.
Видео филма обработен и монтиран, видео клип с подбрана от вас музика.   Продължителност до 11 часа или до последния ритуал в ресторанта.

Video HD - видео с резолюция HD (1920х1080 50p), формат 16:9

 • Втора камера GoPro 3 Black edition
 • Видео филма записан на Blu-ray дискове, FULL HD 1920х1080 PAL 16:9 с времетраене до 180 мин.
 • Второ копие на филма в MP4 формат
 • Сватбен дизайн на  дисковете и обложката
 • Клип трейлър с най-важните моменти от сватбата
 • Клип от фотосесията
 • Клип с комични моменти (опция)
 • Продължителност до 11 часа или до последния ритуал в ресторанта.

Цена:  1600 лв. 1700 лв.

 


 

Цените са ориентировъчни за стандартни сватбени тържества. Възможно е да бъдат договорени други цени в зависимост от сезона, вида и характера на сватбеното тържество, от продължителността и други. Можете да разчитате на значителни отстъпки за сватби в периода от месец ноември до месец април, също и за нестандартни (луди) сватби в добрия смисъл на думата :) Не се колебайте свържете се с нас!

Неангажираща среща
Възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща с нас. Фотограф с опит може да бъде безценен съветник. Малко хора си дават сметка, че фотографа е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси.
И най-важното, това което вероятно търсите на първо място е качествена фотография от целия сватбен ден, затова разгледайте снимки от цели сватби.

Често задавани въпроси за сватбено фото / видео заснемане

Свържете се с нас и заповядайте на среща в нашето фотостудио.  С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговорим на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро в размер на 20% от крайната стойност на услугата.
Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел ако се налага нощувка. Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл или скайп.
Да, разполагам с втори фотоапарат, както и набор от професионални обективи, светкавици и аксесоари.
Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта на екипа е наша грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички наши оферти.
Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено над 1000 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл, записани на DVD или флашка в тяхната максимална резолюция, от които можете да копирате снимки във всяко  фото копирно студио.
Част от снимките ще получите до 5-6 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което изисква доста време. Обикновено всички снимки и видео филма са готови в рамките на 45 работни дни. За експресна обработка (до 14 работни дни) на заснетия материал се доплащат +30%.
Разбира се, това е много важно за избора на сватбен фотограф, можете да разгледате снимки от цели сватби в категория „Сватби“ на нашето портфолио. Ние предлагаме възможно най-високо качество фотография без значение от средата и обстоятелствата по време на снимките.
Да, имаме готови договори които сключваме с нашите клиенти.  Фирмата ни е с предмет на дейност сватбена и рекламна фотография и видео заснемане.
„Студио МО“ ЕООД, град Варна, ЕИК: 201466704

сватбена фотография и видео

Като сватбен фотограф, моята цел е, ненатрапчиво да уловя настроението и емоциите на сватбения ден и да го запазя по неповторим начин в снимки с художествена стойност, защото това е Вашия ден и той е една МАГИЯ!
Сватбената фотография, обединява няколко фотографски стила. Майсторството е в сватбените снимки да се съчетаят портрет, репортаж, детайли и чувства. Запазете спомените си, те са безценни!

Христо Момчаров

Категории: Избрано