Сватби

Сватби

Уважаеми младоженци,
приемете моите най-искрени поздравления за предстоящата Ви сватба.

От нас очаквайте професионално отношение и качествена сватбена фотография и видео заснемане!
Ние имаме идеи, художествено мислене и дългогодишен опит.

Клиентите за нас
Разгледайте отзиви от наши клиенти

 

ПОРТФОЛИО

НачалотоРитуалифотосесиипарти

 


ОФЕРТИ

Моля, не се колебайте да поискате пълната ни оферта. Попълнете формата по долу на тази страница или се обадете на 0876 400 460.

1. Сватбена фотография  

Включва качествено и пълно фото заснемане на сватбения ден от професионален фотограф (+ опция за асистент). Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант.

 • Качествена сватбена фотография.
 • Неограничен брой снимки.
 • Индивидуална софтуерна обработка на всички снимки.
 • Всички снимки готов за печат вид в .jpg формат (конвертирани от RAW), записани на стилна метална флаш памет във формата на сърце с инкрустирани камъни.
 • Снимки на хартия размер 20/30 см.

* Цените започват от 600 лв.


2. Сватбено видео заснемане HD DSLR Film

Видео филм FULL HD 1920х1080 PAL 16:9 с времетраене до 180 мин.

 • Екип от двама видео оператори
 • Две DSLR камери
 • Трета GoPro камера
 • Аудио рекордер
 • Осветление
 • Стедикам
 • Филма обработен и монтиран, записан на флаш памет
 • Клип трейлър с най-важните моменти от сватбата

 

3. Комбиниран фото и видео пакет

Екип сватбен фотограф и видеооператор (+ опция за асистент)

Сватбена фотография + пълно видеозаснемане на сватбения ден.
Видео филма обработен и монтиран, видео клип с подбрана от вас музика.

DSLR Film- видео с резолюция HD (1920х1080), формат MP4, 16:9

 • Втора камера GoPro
 • Видео филма FULL HD 1920х1080 PAL 16:9 с времетраене до 180 мин.
 • Запис на флаш памет
 • Клип трейлър с най-важните моменти от сватбата

Моля, не се колебайте да поискате пълната ни оферта. Попълнете формата по долу или се обадете на 0876 400 460

 


За конкретна оферта според вашите нужди, моля попълнете формата

Оферта за сватба
Sending

 

Неангажираща среща
Възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща с нас. Професионалист с опит може да бъде безценен съветник за много и различни детайли от сватбения ден. Малко хора си дават сметка, че фотографа (видеоопертора) е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси.
И най-важното, това което вероятно търсите на първо място е качествена фотография / видео от целия сватбен ден, затова разгледайте снимки от цели сватби.


Често задавани въпроси за сватбено фото / видео заснемане

Свържете се с нас и заповядайте на среща в нашето фотостудио.  С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговорим на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро в размер на 20% от крайната стойност на услугата.
Стремежа на нашия екип е ненатрапчиво да уловим настроението и емоциите на сватбения ден.
В същото време се опитвам да вдъхвам спокойствие и сигурност на младоженците (особено на булката :)), все пак съм пред очите им през голяма част от времето.
Относно снимките, предпочитам класическия елегантен сватбен стил, а именно снимки в естествени пози и характерни за сватба ситуации, като снимките в портфолиото ми, които вероятно вече сте разгледали. Разбира се винаги се съобразявам с желанията на младоженците.
Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел, ако се налага нощувка.
Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл, скайп.
Когато времето е лошо и особено за зимни сватби, предлагаме на нашите клиенти да направим сватбената фотосесия в нашето фотостудио. Това е идеален вариант и все по-често се избира и от клиенти със сватби през летния сезон от една страна заради жегата, от друга заради липсата на време и подходяща локация.
Да, разполагам с втори фотоапарат, както и набор от професионални обективи, светкавици и аксесоари.
Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта на екипа е наша грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички наши оферти.
Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено над 800 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл, записани на DVD или флашка в тяхната максимална резолюция, от които можете да копирате снимки във всяко  фото копирно студио.
Част от снимките ще получите до 7 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което изисква доста време. Обикновено всички снимки и видео филма са готови в рамките на 4-8 седмици. За експресна обработка (до 14 работни дни) на заснетия материал се доплащат +30%.
Разбира се, това е много важно за избора на сватбен фотограф, можете да разгледате снимки от цели сватби в категория „Сватби“ на нашето портфолио. Ние предлагаме възможно най-високо качество фотография без значение от средата и обстоятелствата по време на снимките.
Не. Поемаме само по една сватба на ден. Понякога според изискванията на клиентите, снимаме двама фотографи (или с асистент).
В семпъл и елегантен стил. До сега не съм снимал сватба, облечен с тениска. Разбира се, ако имате специални изисквания ще се съобразя с тях.
Да, имаме готови договори, които сключваме с нашите клиенти.  Фирмата ни е с предмет на дейност сватбена и рекламна фотография и видео заснемане.
„Студио МО“ ЕООД, град Варна, ЕИК: 201466704

Накрая нещо лично …

Казвам се Христо, здравейте :)
Имам прекрасна съпруга и две деца. Липсва ни само куче, засега (ама тихо да не чуе жена ми). Завършил съм икономика и макар да работих по специалността си, не успях да се съпротивлявам дълго на порива да снимам повече и повече.
Фотографията е моето основно занимание (това е единствената ми работа) от много години. Освен сватбена фотография, снимам за различни онлайн магазини, снимам интериорна фотография, 360 градусови панорами и др.
Като сватбен фотограф, моята цел е ненатрапчиво да уловя настроението и емоциите на сватбения ден и да го запазя по неповторим начин в снимки с художествена стойност, защото това е Вашия ден и той е една МАГИЯ!
Сватбената фотография, обединява няколко фотографски стила. Майсторството е в сватбените снимки да се съчетаят портрет, репортаж, детайли и чувства.

Категории: Избрано