Сватби

НачалоСватби

Уважаеми младоженци, приемете моите най-искрени поздравления за предстоящата Ви сватба.

От нашия екип очаквайте професионално отношение и качествена сватбена фотография и видео заснемане!
Ние имаме идеи, художествено мислене и дългогодишен опит.

Портфолио

Нашите предложения:

Всички пакети включват:
Качествено и пълно заснемане на сватбения ден. Снимки от дома на булката или от дома на младоженеца и кумовете, от гражданския и църковния ритуал, професионална фотосесия и тържество в ресторант.
Приемаме поръчки за територията на цяла България!

Конкретна оферта

Моля, не се колебайте да поискате пълната ни оферта. Попълнете формата:

Често задавани въпроси за сватбено фото / видео заснемане

Свържете се с нас и заповядайте на среща в нашето фотостудио.  С радост ще обсъдим вашите идеи и ще отговорим на всички ваши въпроси относно сватбения ден. Дата се ангажира след заплащане на капаро в размер на 20% от крайната стойност на услугата.

Да, за ангажименти извън град Варна се заплащат допълнително, транспортните разходи и разходите за хотел, ако се налага нощувка.
Изпратете ни запитване и ние ще ви отговорим с конкретна оферта. Заплащането става по банков път, а ние ви издаваме фактура. Комуникация поддържаме по телефон, емейл, скайп.

Стремежа на нашия екип е ненатрапчиво да уловим настроението и емоциите на сватбения ден.
В същото време се опитвам да вдъхвам спокойствие и сигурност на младоженците (особено на булката :)), все пак съм пред очите им през голяма част от времето.
Относно снимките, предпочитам класическия елегантен сватбен стил, а именно снимки в естествени пози и характерни за сватба ситуации, като снимките в портфолиото ми, които вероятно вече сте разгледали. Разбира се винаги се съобразявам с желанията на младоженците.

Разбира се, всичко свързано със заснемането, включително и транспорта на екипа е наша грижа и по никакъв начин, няма да ви натоварваме с допълнителни ангажименти. Транспорта в рамките на град Варна и близките курорти е калкулиран в цената на всички наши оферти.

Няма ограничение на броят на направените кадри, всичко зависи от продължителността и характера на сватбеното тържество (обикновено над 800 снимки).  Снимките се предават индивидуално обработени и готови за печат във вид на файл, записани на флаш памет в тяхната максимална резолюция.

Във всяка изпратена от нас оферта има конкретен срок за изпълнение (обикновено от 4 до 8 седмици). Част от снимките ще получите до 7 дини след сватбата. Всеки кадър от сватбения ден се обработва индивидуално, това е с цел да се постигне максимално високо качество. Видео филма се обработва и монтира, което си изисква своето време.  За експресна обработка (до 14 работни дни) на заснетия материал се доплащат +30%.

Разбира се, възползвайте се от предварителна и неангажиращата среща с нас. Професионалист с опит може да бъде безценен съветник за много и различни детайли от сватбения ден. Малко хора си дават сметка, че фотографа (видеоопертора) е единственият, който присъства от самото начало на сватбата до последния ритуал на сватбеното парти. Можете да получите много информация и идеи. С радост ще отговорим на всички ваши въпроси.

color
http://www.studiomo.bg/wp-content/themes/imperio/
http://www.studiomo.bg/
#aaaaaa
style1
scrollauto
Loading posts...
/home/forumvn/public_html/studiomo.bg/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
off
on